Projectmanagement

Organisaties zijn dynamische entiteiten, of ze nu profit- of not-for-profit-gericht zijn. Vanuit onder meer de markt, de ontwikkeling van technologie, of een volgende groeifase in het bestaan van de organisatie ontstaat de wil of zelfs de noodzaak tot verandering.

Elke verandering vereist visie, betrokken medewerkers en goede begeleiding. Zonder projectmatige aanpak en duidelijke kadering bestaat daarbij het risico dat de doelstellingen niet of veel te laat worden bereikt. Een externe, onafhankelijke en ervaren projectmanager is dan ook vaak een verstandige keuze. Dit bespaart de directieleden en managers binnen de organisatie tijd en zorgt ervoor dat zij zich kunnen focussen op de bedrijfsvoering. Bovendien haal je daarmee expertise en ervaring in huis waardoor zowel uit de organisatie als de betrokken (project)medewerkers zaken naar boven worden gehaald die niet altijd naar boven zouden zijn gekomen. Uiteraard ben je als opdrachtgever nauw betrokken bij het project, bijvoorbeeld vanuit de stuurgroep of via frequente projectoverleggen.

StijlHR heeft ruime ervaring in projectmanagement, people-management en business process redesign. Deze unieke combinatie vormt -samen met de universitaire opleiding Bedrijfskunde en een gezonde dosis doorzettingsvermogen- een gedegen basis voor succes. Of er nu behoefte is aan projectleiding of een schakel tussen organisatie en leverancier in een projectmatige omgeving, het met elkaar bepalen van de projectdoelstellingen voor de onderneming of het tegen het licht houden van kritische bedrijfsprocessen, StijlHR ontzorgt ook op dit vlak. Dat kan al vanaf een dagdeel in de week.